Olemme avoinna sopimuksen mukaan!

Mielikuvitus on vanhan vaatteen pelastus

Kestävän kehityksen puoti

Vaatteet, laukut ja korut sekä muut kierrätystuotteet Helsingin Töölöstä

Helsingin Töölössä sijaitseva Mereija Oy myy useiden suomalaisten suunnittelijoiden ja käsityöammattilaisten töitä, kuten koruja, leluja, vaatteita, asusteita ja laukkuja. Kaikki tuotteet noudattavat kestävän kehityksen periaatteita, eli ne on valmistettu jo olemassa olleista materiaaleista. Kierrätystuotteidemme materiaaleilla voikin olla pitkä, kiehtova historia jossain aivan muussa käytössä!

Olemme laajentaneet puotimme valikoimaa myös laadukkaisiin second hand -tuotteisiin, kuten vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin sekä muihin asiakkaidemme kaappien aarteisiin. Tutustu kierrätyskorttipalveluumme ja tule mukaan kierrättämään!

Ihania kierrätystuotteita itselle tai lahjaksi

Puodistamme löydät upeita, kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita arjen yksityiskohdiksi, juhlien kruunuiksi, yksilöllisiksi lahjoiksi ja aivan omiksi iloiksi. Tarjonta vaihtelee sesongin mukaan, ja saatavilla on Mereijan oman tuotannon lisäksi useiden suunnittelijoiden sekä käsityöammattilaisten tuotteita!

Kestävää kehitystä aina paketointia myöten

Vuonna 2005 perustetun yrityksemme arvomaailma on ollut aina vihreä ja kestävä kehitys toimintamme ohjenuora. Tämä näkyy niin kierrätystuotteina valikoimissamme kuin myös esimerkiksi paketoinnissa. Pakkaamme muun muassa lahjat valkaisemattomaan vanhan ajan voimapaperiin, ja paketin päälle laitamme kierrätetyn napin. Paketointi-idea syntyi muistosta, miten ennen muovikasseja pakettien päälle laitettiin kantolenkki ja päälle pakettinappula kantamista helpottamaan. Paketin paperin voi käyttää vaikkapa kompostikääreenä.

– TÄRKEÄ TIEDOTE – 

==========================================================================================
• Mereija sulkee nykyisessä toimipisteessä ovensa 22.6.2017. 
• Ompelimo jatkaa toimintaansa samassa talossa Aarrelangan tiloissa 1.8.2017 alkaen. 
• Kaikki yhteystiedot pysyvät ennallaan mutta Mereijalla ei ole heinäkuun aikana mitään toimintaa. 
==========================================================================================

Mereija Oy

   Talvitie 1

01760 VANTAA

   050 436 0545

   mereija.oy@elisanet.fi

www.mereija.fi

Tervetuloa löytöretkelle puotiimme!

Puotimme tuotekattaus elää jatkuvasti vaihtuvien design- ja käsityötuotteiden sekä asiakkaidemme tuomien aarteiden mukaan. Tartu siis hetkeen ja tule tutustumaan kierrätystuotteiden valikoimaamme jo tänään – huomenna se on jo aivan erilainen!

Palvelemme Helsingin Töölössä osoitteessa Mannerheimintie 56, vihreässä viehättävässä jugend-talossa, joka tunnetaan myös Carelia-talona. Tervetuloa!