Olemme avoinna sopimuksen mukaan!

Mielikuvitus on vanhan vaatteen pelastus

Ompelimo

Kattavaa korjausompelua ja yksilöllisiä mittatilauspalveluja Vantaalla

Tervetuloa tutustumaan Mereijaan Vantaalle! Ompelimossamme vaatteesi ja tekstiilisi saavat uuden elämän. Yrityksemme arvoihin kuuluvat ekologisuus ja vastuullinen kuluttaminen sekä pitkän käyttöiän antaminen asiakkaamme vaatteille ja tekstiileille. Olipa tarpeenasi pieni korjausompelu tai laajempikin mittatilaustyö, tuo vaatteesi tai tekstiilisi meille.

Korjausompelu – kauan eläköön vaatteesi

Onko lempivaatteesi päässyt kulumaan käytössä tai kenties uudistuksen tarpeessa? Korjausompelupalvelumme kattaa kaikenkokoiset ompelutyöt napin ompelusta nahkatakkien korjaukseen. Korjaamme ja paikkaamme sekä muodistamme ja uudistamme vanhat vaatteesi, nahkatuotteesi ja tekstiilisi laadukkaana ammattilaistyönä jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Mittatilausvaatteet ja muut tuotteet – vanhasta uutta

Olemme jo vuosien ajan antaneet uuden elämän vanhoille vaatteille ja tekstiileille. Avullamme voit valjastaa esimerkiksi upeakuosisen takkisi uuteen käyttöön tai luoda kauniista verhokankaasta jotain aivan muuta. Tarjoamme suunnitteluapua ja valmistamme yksilöllisiä mittatilausvaatteita ja -tuotteita mittojesi ja toiveidesi mukaan, omia materiaalejasi käyttäen.

Tutustu oheisiin tarinoihimme tai katso Facebook-sivuiltamme, miten vanhat vaatteet ja tekstiilit saavat uuden elämän!

Kestävän kehityksen puodistamme löydät ihania vaatteita ja tuotteita, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Tutustu puotimme tarjontaan!

Pesulapalvelu – vaivattomasti puhdasta

Tarvitsetko pesulapalveluja? Pesetämme kaikki pyykit yhteistyökumppanillamme, pikkupyykeistä mattoihin. Tuo pyykkisi meille ja nouda ne puhtaina!

Tervetuloa ompelimoomme!

Pelasta vaatteesi ja tekstiilisi korjausompelun avulla tai anna niille toinen mahdollisuus aivan uudessa käytössä – tervetuloa yksilöllisen palvelun ompelimoomme Vantaalle!

Muistathan, että kun tuot vaatteen meille korjaukseen tai muodistukseen, sen tulee olla pesty.

Mereija Oy

   Talvitie 1
01760 VANTAA
   050 436 0545
   mereija.oy@elisanet.fi
www.mereija.fiwww.mereija.fi

Tarinoita Mereijan ompelimosta

Olipa kerran villatakki…

…sitten se tuotiin Mereijaan. Alkoi talvi ja sormia paleli koko perheellä, joten Eija teki aivan kaikille lapaset, ja niin he elivät koko talven sormet lämpiminä!

Olipa kerran huppu…

…jonka asiakas halusi kevytuntuvatakistaan pois. Sitten tuli toinen asiakas, joka tarvitsi pikkukoiralleen takin, ja niin huppu jatkoi elämää lämmittäen Nipsua!