Olemme avoinna: ti-pe 10:30 - 17:30 | la 10:00 - 15:00

050 436 0545

Kestävän kehityksen kauppa ja ompelimo

Mereija Oy palvelee Helsingin Töölössä – lämpimästi tervetuloa!

Mereija Oy on kestävän kehityksen puoti, joka tarjoaa upeita aarteita niin pukeutumiseen, sisustamiseen kuin muihinkin tarpeisiin. Ompelimossamme voit korjauttaa ja uudistaa vaatteitasi ja asusteitasi sekä teettää yksilöllisiä mittatilausvaatteita ja -tuotteita tarkkaan toiveidesi mukaisesti. Tervetuloa tutustumaan Helsingin Töölöön!

Tiesitkö, että tuotekattauksemme vaihtelee alati design- ja käsityötuotteiden sekä asiakkaidemme tuomisien mukaan? Kannattaa siis tarttua tilaisuuteen ja tulla katsastamaan, mitä löytöjä juuri tänään on tarjolla.

 TÄRKEÄ TIEDOTE  

==========================================================================================
Mereija sulkee nykyisessä toimipisteessä ovensa 22.6.2017. 
Ompelimo jatkaa toimintaansa samassa talossa Aarrelangan tiloissa 1.8.2017 alkaen. 
Kaikki yhteystiedot pysyvät ennallaan mutta Mereijalla ei ole heinäkuun aikana mitään toimintaa. 

==========================================================================================

Kotimaista käsityötä & laadukkaita kierrätystuotteita

Ilahduta itseäsi tai yllätä ystäväsi! Puodistamme löydät suomalaisten suunnittelijoiden ja käsityöalan ammattilaisten taidonnäytteitä, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteella. Kattavaan valikoimaamme kuuluu muun muassa vaatteita, koruja ja laukkuja sekä muita kierrätysmateriaalituotteita sesongin mukaisesti.

Olemme laajentaneet valikoimaamme myös second hand -tuotteisiin! Lunastamalla kierrätyskortin asiakkaamme voivat tuoda omien kaappien aarteitaan, kuten vaatteita, kenkiä ja laukkuja, puotiimme myyntiin. Näin liikkeemme tarjoaa aina yksilöllisen valikoiman tuotteita, jotka tukevat kestävää kehitystä ja tuovat hyvän mielen niin tuotteiden käyttäjälle kuin niiden tekijälle tai entiselle omistajalle.

Muistathan myös, että muokkaamme vaatteet juuri sinulle sopiviksi ompelimossamme.

Ompelimo, joka tekee arjesta istuvan

Ompelimossamme vaatteesi ja tekstiilisi saavat uuden elämän. Korjausompelemme, uudistamme ja muodistamme vaatteesi ja asusteesi entistä ehommiksi.

Haluatko luoda vanhasta vaatteestasi jotain kokonaan uutta? Suunnittelemme ja valmistamme omista materiaaleistasi kauniita mittatilausvaatteita ja -tuotteita makusi mukaan.

Tule tutustumaan ihaniin tuotteisiimme!

Puotimme ja ompelimomme palvelee keskeisellä paikalla Töölössä osoitteessa Mannerheimintie 56, aivan vastapäätä Suomen Kansallisoopperaa. Tervetuloa tutustumaan upeisiin design- ja second hand -tuotteisiin sekä ompelimon palveluihin! 

Tervetuloa puotiimme ja ompelimoomme!

Olemme avoinna:

Ti - pe klo 10.30 - 17.30

La klo 10.00 - 15.00

Mereija Oy
Mannerheimintie 56
00260
HELSINKI
050 436 0545
mereija.oy@elisanet.fi
www.mereija.fi

Seuraa meitä myös Facebookissa!